Agenda

Hercules gaat zondag op bezoek bij ADO 20 in Heemskerk

26 september 2021

Na de beker thriller van afgelopen woensdag gaat Hercules komende zondag op bezoek bij het altijd stugge ADO’20. De ploeg van trainer, Roy van der Mije kende een matige competitie start maar speelde wel tegen clubs die voorbestemd zijn bij de eerste 5 te eindigen. Inmiddels heeft trainer, Mije zijn team van de vertrouwde 4.3.3. opstelling naar het 5.3.2 systeem omgezet zodat dit beter bij met name de lopende spelers binnen zijn selectie aansluit. Die aanpassing heeft ADO’20 geen windeieren gelegd want v.v. UNA en Blauw Geel’38 werden verslagen. Bovendien won de Heemskerkse formatie woensdag verrassend met 2-1 in het TOTO KNVB Beker toernooi van tweede divisionist, Kon. HFC.

Verder heeft de trainer – ondanks de prima voorbereiding – een keepers wissel doorgevoerd. De eerste keeper, Bjorn Haggerty is vervangen door Nick Boom. Daarnaast treft Hercules zondag een aantal bekende namen. Zo is goalgetter , Raymond de Waard teruggekeerd van Quick Boys, staat Luc Schuffelen centraal achterin met Sem Kroon en heeft de ploeg met Jan Willem Tesselaar en Milan Klopper aanvallende kwaliteiten.

Hercules speelde een meer dan voortreffelijke bekerwedstrijd tegen een sterk ACV en moest helaas na de penalty serie de volgende ronde van het toernooi aan de Drentenaren laten. Hercules is redelijk ongeschonden uit die strijd gekomen en trainer, René van der Kooij kan dan ook over een nagenoeg complete selectie beschikken.

De wedstrijd op Sportpark De Vlotter begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Wim Bronsvoort. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Pieterse en Noordhoek.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down