Agenda

Hercules gaat woensdagavond op bezoek bij OSS 20

2 juni 2022

Dat de jonge selectie van Hercules tot het eind van de competitie zou strijden om promotie naar de tweede Divisie (Jack’s Leaque) had men na het teleurstellend verlopen Paasweekend niet verwacht. Hercules heeft de laatste anderhalve maand uitstekend gespeeld en de nodige overwinningen geboekt en die prestaties in combinatie met de hoeveelheid verliespartijen van de clubs in de kopgroep maakt dat Hercules er nu zo goed voor staat. Daar waar Hercules de succesvolle sportieve flow te pakken heeft zo verkeren concurrenten als v.v. Gemert en OFC respectievelijk in een sportieve depressie en gefrustreerde modus.

Hercules kan onbevangen de laatste twee duels in gaan ook al zijn het spannende wedstrijden. Voorafgaand aan het seizoen was een 6e/7e plaats op de eindranglijst de verwachting en nu staan ineens twee promotie opties voor de deur. Natuurlijk sportief gezien zal de ploeg van trainer , René van der Kooij er alles aan doen om het seizoen met promotie af te sluiten echter een “must “ is dat niet. Anders ligt dat bij een OFC of v.v. Gemert die het hele seizoen de kopgroep hebben gevormd.

Morgenavond staat het uit duel tegen s.v. O.S.S.’20 voor de tweede keer dit seizoen op het programma. De eerste uitwedstrijd tegen de Brabanders werd geannuleerd vanwege het opstellen van een niet gerechtigde speler door s.v. O.S.S.’20. Op dit niveau een blunder waar men in Oss logischerwijs boos en gefrustreerd over is echter de oorzaak ervan toch echt binnen hun eigen organisatie ligt. De Hercules Offday en de daaraan gekoppelde 6-1 zege voor s.v. O.S.S.’20 is daardoor dus verdampt.

Nieuwe ronde , nieuwe kansen voor Hercules dat hopelijk geleerd heeft van de sportieve oorwassing. Het jonge team kan rekenen - net als afgelopen zondag bij Quick in Den Haag - op de nodige Hercules support welke als positieve stimulans werd ervaren. Hercules kent ondanks het lange en intensieve seizoen een fitte én nagenoeg complete selectie.

De wedstrijd in Oss begint woensdagavond om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Remco Schul uit Leidschendam. Hij wordt geassisteerd door de heren Meints en Linders.

Mocht je Hercules willen steunen in OSS geef je dan snel op voor de supportersbus. Deze bus vertrekt om 18.30 uur vanaf Hercules. Aanmelden kan bij Sydney Volten via s.volten@planet.nl
Voor extra informatie over deze busreis zie onderstaande link. Tot woensdag in Oss!


https://www.usvhercules.nl/algemeen-nieuws/18266/steun-hercules-op-jacht-naar-promotie-ga-woensdagavond-mee-met-de-supportersbus-naar-sv-oss-1920/

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down