Agenda

Hercules gaat op bezoek bij sv OSS 1920

23 mei 2022

Komende zondag staat voor Hercules de lastige uitwedstrijd tegen s.v. O.S.S.´20 op het programma. De Ossenaren hebben uit 30 wedstrijden 48 punten gehaald en doen dus ook nog volop mee in de strijd om een hoge positie (waarschijnlijk 3e plaats) op de ranglijst die een nacompetitie plek oplevert. Hercules heeft 3 punten meer uit evenveel gespeelde wedstrijden. In de kop van de 3e Divisie is het dringen geblazen nu de twee koplopers v.v. Gemert en OFC wekelijks punten verspelen en hun voorsprong in snel tempo zien verdampen. Op zich natuurlijk een prachtig en spannend competitieslot met strijd om het kampioenschap en een nacompetitieplek. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg kan het nog alle kanten op en is iedere wedstrijd voor veel clubs een finale.

De ploeg van vertrekkend s.v. O.S.S.’20 trainer, Bertram Kreekels kent ook de nodige afwezigen als gevolg van blessures zo tegen het eind van een slopend seizoen echter de selectie is groot én kwalitatief goed genoeg om een sterk team het veld in te sturen. Bovendien heeft het op de matige natuurgrasveld het thuisvoordeel. Recentelijk wist het v.v. Gemert op 0-0 te houden en afgelopen zondag uit bij v.v. Dongen de volle winst te pakken.

Hercules heeft de afgelopen weken de smaak te maken en na de grote 7-1 zege op Blauw Geel’38 en wist het ook concurrent Groene Ster met een 3-1 nederlaag naar huis te sturen. Uitstekende overwinningen echter geen garantie voor een zege op s.v. O.S.S.’20 en zal dus aan de bak moeten wil het een positief resultaat behalen. Hercules trainer, René van der Kooij beschikt voor het duel over een fitte én nagenoeg complete selectie.

De wedstrijd begint zondag in Oss om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Roy Witlox uit Berlicum, hij wordt geassisteerd door de heren Bleeker en Larijn.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down