Hercules O21 laat Westlandia laat langszij komen

Voetbal

De supporters van Westandia waren kritisch over de scheidsrechter. Toch waren we het er allemaal  eens dat hij ruim beter was dan de spelers. Er lukte niet veel op het veld. Westlandia had wat vaker de bal, maar schiep nauwelijks kansen. Hercules kreeg wel veel kansen maar maakte deze niet af en combineerde matig. Met name de eindpass was vaak slordig en  de opbouw te traag. Het is misschien ook geen wonder want er vinden veel wisselingen plaats waardoor er weinig vaste patronen ontstaan. Toch leek Hercules de wedstrijd naar zich toe te trekken want bij een snelle uitbraak wist Luciandro Andeloe de score open te breken. Op de rand van buitenspel ontliep hij de verdediging en maakte af (1-0). Daarna hadden ook Ras, Appie en Casper kansen maar de bal wilde er niet in. In de tweede helft hield het slordige spel aan maar waren er toch grote kansen voor Luci, Jolle en Redouan, maar het afmaken was net zo slordig als de combinaties. Dat is natuurlijk vragen om problemen, want dan gaan de voetbalwetten werken. En in minuut 95 liet Hercules zich bij een corner provoceren door de Westlandia spits en wees de arbiter terecht naar de stip. Zelfs de goed keepende Stilanos had hier geen verweer tegen en zo gingen twee punten (1-1) verloren.