Agenda

U23 team derde in Goalball Champions League

9 september 2022

In het weekend van 26 t/m 28 augustus was Hercules in Wroclaw (Polen) om deel te nemen aan twee goalballtoernooien.

Sam, Sem, Ronald en Femke kwamen namens Hercules uit op de Super European Goalball League (Segl) U23 en Imre, Stephanie, Sascha en Corné vertegenwoordigden Hercules op de Grand Prix. Beide teams werden gecoacht door Bas.

Het Grand Prix team speelde 5 wedstrijden tegen sterke tegenstanders waaronder de kampioen van Europa. De tegenstanders waren vaak net iets te sterk. Toch bleef Hercules niet puntloos, want de wedstrijd tegen het Poolse WBR Kraköw werd met 6-5 gewonnen.

Het U23 team speelde drie poulewedstrijden en wist deze allemaal te winnen. De halve finale die volgde werd nipt met 11-10 verloren. Hercules U23 wist vervolgens de wedstrijd om het brons tegen WBR Wroclaw te winnen waardoor we met een beker en medailles huiswaarts konden keren.

We kijken terug op een erg leuk en geslaagd weekend. We hebben tegen sterke tegenstanders goed gespeeld en mooie ervaringen opgedaan.

Het volgende toernooi is de DOG cup in het weekend van 14-15 oktober in Zwolle. Hier zal Hercules met drie teams aanwezig zijn.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down