Agenda

Trainingskamp Hercules O18/O19 zeer geslaagd!

12 July 2022

Afgelopen Paasweekend waren de O18 en O19 selecties te gast bij het Sport Vlaanderen in Genk. 

In de aanloop richting de trip naar België werd duidelijk dat we tegen een vervoersprobleem aan gingen lopen. Een telefoontje naar onze, al ruim 50 jaar trouwe, sponsor Nefkens bracht uitkomst. Zij stelde voor de trip een comfortabele, vrijwel nieuwe personenbus ter beschikking!

Vrijdagmiddag werd er in een heerlijk  voorjaarszonnetje door de groep getraind op de accommodatie van VV Genk. Na een gezonde sportmaaltijd bij Masita Soccer Arena werd de koers richting Maastricht gezet om MVV tegen Excelsior te bekijken, waarbij door sommigen eerst nog even het nabij gelegen etablissement de Mac werd bezocht ivm met die eerdere sportmaaltijd. Hoogtepunt bij de wedstrijd was de vrij vlotte integratie van onze jongens bij de harde kern van MVV (er zijn foto's terug te vinden op social media...). Enkel bij het Mestreechs Volksleed, live ten gehore gebracht door Beppie Kraft, moest er even gepast worden. Daarna nog even het centrum in en op tijd terug naar Genk, want de volgende dag met de O18 selectie even terug naar Utrecht om tegen JSV te spelen. Aan het feit dat deze wedstrijd van de kant JSV niet verzet kon worden moeten we verder maar geen woorden vuil maken. De volgende dag bleek dat deze wedstrijd net zo goed schriftelijk afgedaan had kunnen worden, na 2 x 45 minuten voetbal: 7-0, één doelpunt meer dan de vorige keer. Daarna, toch met een goed gevoel, weer terug naar Genk waar een bonte avond op het programma stond (géén foto's terug te vinden op social media...) en daarna Maastricht in, dit keer tot sluitingstijd.

1e Paasdag te gast bij Masita Soccer Arena in Genk en vrienden gemaakt met de mensen die dit in België allemaal mede georganiseerd hebben voor onze boys. Het is best wel prettig dat onze  trainer Younes zo'n groot netwerk heeft in de voetbalwereld en ook hier weer mensen kent die ons geholpen hebben met het organiseren van vooral een mooie herinnering!

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down