Agenda

Hercules wacht pittige uitwedstrijd in Den Haag op bezoek bij Quick

14 November 2022

Voor zondagmiddag staat de traditioneel altijd lastige uitwedstrijd voor Hercules tegen Quick Den Haag op het programma. Quick is aan een goede reeks bezig na een wisselende competitie start. Afgelopen zondag werd in blessuretijd de winst gepakt tegen Groene Ster. De grote man was daar Frank van der Heiden die een originele hattrick in de tweede helft liet noteren en zo de 2-3 zege voor Quick veilig stelde. De Haantjes zijn in goeden doen dus Hercules is gewaarschuwd.

De ploeg van trainer, René van der Kooij speelde zondag tegen het hardnekkig verdedigende JOS/WGM op zich een prima wedstrijd maar kreeg de bal er niet in. Dat lukte HJOS/WGM kort voor tijd wel en viel een 0-2 nederlaag incident bij te schrijven. Zondag weer een nieuwe wedstrijd in Den Haag. Vorig seizoen werd daar met 0-1 gewonnen maar daar hebben we nu niets meer aan.

De Hercules selectie is compleet én fit en zal vol de strijd met Quick moeten aangaan om een positief resultaat te behalen . De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter, Alwin Steeg uit Beuningen. Hij wordt geassisteerd door de heren Larijn en Langenberg.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down