Agenda

Hercules versterkt zich met verdediger Finn Kluiver

22 February 2023

Hercules ziet komend seizoen linkervleugelverdediger, Finn Kluiver aansluiten bij de A- selectie. De 21-jarige Kluiver speelde onder meer in de jeugdopleiding van Vitesse en FC Twente waarna hij in de derde divisie voor VVOG en DVS’33 uit kwam. Momenteel speelt hij in de vierde divisie voor SDVB uit Barneveld.

Finn Kluiver kiest nu bewust voor Hercules dat bekend staat dat het jonge talenten verder kan laten door ontwikkelen op Topamateur niveau. Hoofdtrainer, René van der Kooij is content met de komst van Finn Kluiver: “Finn is een prima linkervleugel verdediger, jong, leergierig en bovendien met een BVO achtergrond waarvan wij verwachten dat hij zich verder zal door ontwikkelen”, aldus Van der Kooij.

De Utrechtse derde divisionist werkt momenteel gestaag verder aan de samenstelling van een evenwichtige selectie voor komend seizoen welke uit – veelal zelf opgeleide - jonge talentvolle én ervaren divisie spelers zal bestaan. Hercules staat momenteel op de 4e plaats van de zondag derde divisie en heeft nog volop zicht op het bereiken van de nacompetitie voor promotie naar de tweede divisie.

Finn Kluiver: hier in duel voor DVS’33 in een oefenwedstrijd tegen DHSC met voormalig Hercules en huidig Fortuna Sittard speler, Tijani Noslin:

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down