Agenda

Hercules - NAC Breda definitief vastgesteld op woensdag 19 oktober a.s.

26 September 2022

De KNVB heeft de TOTO KNVB bekerwedstrijd usv Hercules – NAC Breda definitief vastgesteld op woensdag 19 oktober a.s. om 20.00 uur.

De lichtinstallatie op het hoofdveld van usv Hercules voldoet niet aan de 300 lux welke conform het TOTO KNVB zijn vereist en zal om die reden dan ook gespeeld worden op de accommodatie van FC Utrecht, Sportpark Zoudenbalch in Utrecht. Dit betreft de accommodatie waar doorgaans Jong FC Utrecht haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelt.

Overleg tussen FC Utrecht en Hercules gaf aan dat vanwege de veldbezetting de wedstrijd niet in Stadion Galgenwaard gespeeld kan worden.

In de dagen na dit midweekse bekerduel staan meerdere wedstrijden in het Stadion geprogrammeerd.

De voorbereidingen van de wedstrijdorganisatie van het duel tussen usv Hercules en NAC Breda zijn gestart waarbij onder meer Politie en Gemeente hun goedkeuring dienen te geven aan de te spelen wedstrijd.

Eveneens wordt gestart met de voorbereiding van de kaartverkoop welke naar verwachting in of kort na komend weekend van start zal gaan. Nader berichtgeving hieromtrent volgt zo spoedig mogelijk.“

Team Topvoetbal usv Hercules

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down