Agenda

Hercules eenvoudig langs UDI 19 / CSU

21 November 2022

Hercules was een maatje te groot voor UDI´19 en speelde een prima wedstrijd. Het enige verwijt dat aan de ploeg van trainer René van der Kooij gemaakt kan worden is dat het verzuimde zeker 3 goals meer te maken daar waar de score nu bij een 2-0 zege bleef steken. Hercules kwam onder barre weersomstandigheden goed uit de startblokken en zette UDI’19 direct vast op eigen helft. Dit leidde al in de beginfase tot enkele goede scoringskansen echter het vizier stond niet scherp genoeg. Uiteindelijk was het in de 18e- minuut Oussama Lahri die met een kopbal uit een voorzet van Lars Vermeulen de 1-0 op het scorebord zette. UDI’19 kon daar in de eerste helft een enkele aanval tegenover stellen en had slechts één mogelijkheid om te scoren toen spits, Jeroen Schoonhoven een schietkans kreeg echter zijn inzet was te slap. Rust 1-0 terwijl het eigenlijk 3-0 had moeten zijn.

Na rust een zelfde spelbeeld, UDI’19 met 9 man achter de bal met uitsluitend de intentie om een tegengoal te voorkomen en een aanvallend Hercules dat het tempo opschroefde. Ook in de tweede helft werden er teveel kansen om zeep geholpen al kan het zware veld en de continue stromende regen als een excuusje opgevoerd worden. Uiteindelijk was het in de 63-ste minuut Tim Waterink die één van zijn vele kansen doeltreffend wist af te ronden, 2-0. Hij kopte een voortreffelijke voorzet van Dirk Homoet strak in de kruising en liet UDI’19 keeper, Ralph Vos volstrekt kansloos.

Hercules was deze middag heer en meester en had geen kind aan UDI’19. Invaller doelman , Fons Mulder had nauwelijks iets te doen en Hercules kon een driepunter bijschrijven. Komende week staat de uitwedstrijd tegen v.v. UNA op het programma, een tegenstander van een ander kaliber.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down