Cricket
Competition program
Training
Seniors
Youth

Hercules start oefencampagne met overwinning op DVS`33 Ermelo

Hercules is de oefencampagne goed begonnen. Op het eigen sportpark Voordorp werd DVS 33 Ermelo met 4:0 verslagen.
Trainer van der Kooij koos ervoor om zijn volledige selectie te benutten in dit oefenduel waardoor Hercules in twee helften met twee teams kon spelen.
In de eerste helft zagen we een gelijk opgaand duel waarin de bezoekers meer balbezit hadden zonder dit om te zetten in grote kansen. Hercules was in het eerste bedrijf nog het dichtst bij een voorsprong toen een inzet van Steff van Rooijen via de binnenkant van de paal terug het veld in kwam. In de rebound werd de bal vervolgens tot tweemaal toe van de doellijn gehaald.
In de tweede helft was Hercules duidelijk de bovenliggende partij en wist dit ook uit te drukken in doelpunten. Via Rogier Benschop, Lars Vermeulen en tweemaal Tim Pieters stond een mooie 4:0 eindstand op het scorebord. Een mooie opsteker maar het belangrijkste is dat iedereen weer wedstrijdminuten in de benen heeft en er gebouwd kan worden naar een ingespeelde ploeg die op 22 augustus klaar moet zijn voor het eerste competitieduel. Komende week speelt Hercules 2 oefenduels. Aanstaande dinsdag gaat Hercules op bezoek in Veenendaal bij GVVV, dit duel begint om 20:00 uur op sportpark Panhuis. Vervolgens speelt Hercules op zaterdag, op het eigen sportpark Voordorp, een thuisduel tegen HHC Hardenberg. Dit duel begint om 15:00 uur.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X