Cricket
Competition program
Training
Seniors
Youth

Hercules en HHC Hardenberg in evenwicht na aantrekkelijk oefenduel

Hercules oefende afgelopen zaterdag op sportpark Voordorp tegen HHC Hardenberg.
Het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel. Hercules opende al na 5 minuten de score, Tyrone Fonville strafte een fout in de Hardenbergse defensie af.
Kort voor rust was het HHC dat op gelijke hoogte kwam uit een hoekschop schoot Rik Hemmink raak.
In de tweede helft was het wederom Hercules dat op voorsprong kwam. Bjorn van Gorkom wist uit een hoekschop raak te schieten. Lang kon Hercules hier niet van genieten. Binnen 2 minuten was de stand weer gelijk. Hemmink maakte zijn tweede van de middag door met een geplaatst schot Fons Mulder te passeren. In de 65ste minuut kwamen de bezoekers voor het eerst op voorsprong. Een diepe bal werd verkeerd beoordeeld door de Hercules defensie waarna Steff Kaptein de 2-3 wist te maken. In de slotfase ging Hercules opzoek naar de gelijkmaker en deze viel uiteindelijk ook. Uit een voorzet van Vincent Tel wist Mike de Beer de gelijkmaker binnen te schieten, 3-3.

Komende dinsdag speelt Hercules het volgende oefenduel. In Hoornaar is Stedoco de tegenstander. De wedstrijd begint om 20:15 uur.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X