Agenda

Laddercompetitie Tennis senioren is gestart

26 August 2021

Met ingang van 1 augustus 2021 zijn we vanuit de WTCT gestart met de laddercompetitie voor leden van hercules. We hebben als eerste experiment 2 ladders. Een voor de heren enkel en een voor de dames enkel.

Voor de ladder gebruiken we de KNLTB ClubApp. Dezelfde app als waar je nu de banen op kunt reserveren. Hiervoor klik je op de optie spelen in de onderste taakbalk. In de bovenste balk klik je op optie wedstrijden. Als het goed is zie je dan als tweede optie de ladder.

Hier de  handleiding hoe je je kunt aanmelden, wedstrijden kan plannen en resultaten kunt invoeren.  Je kunt zowel spelers boven als onder je uitdagen.

De spelregels:

  • Er wordt gespeeld op tijd. Je reserveert de baan voor 45 minuten.
  • Na vijf minuten inspelen begint de wedstrijd.
  • We spelen op het aantal gewonnen games.
  • Is de tijd op en is er sprake van een gelijk spel dan wordt er een beslissend punt gespeeld. Deze telt dan als de winnende game.

Wij staan als WTCT open voor feedback op deze regels en ook als je vragen hebt / tips of opmerkingen stuur dan een mail naar wtct.tennis@usvhercules.net

De WTCT organiseert diverse activiteiten voor de senioren leden van hercules afdeling Tennis zoals het jaarlijkse openingstoernooi, de wintercompetitie, clubcompetitie en sinds de zomer van 2021 ook een laddercompetitie enkel spel. 

Namens de WTCT, augustus 2021

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down