Agenda

KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

8 December 2021

De KNLTB staat in de startblokken om de voorjaarscompetitie 2022 te organiseren. De inschrijving hiervoor staat vanaf heden open.

Willen jullie na gaan denken over de samenstelling van je team en het aantal teamleden? Bij Hercules spelen we voorjaarscompetitie op dinsdag- of donderdagochtend (dames),  vrijdag (overdag en avond) zaterdag en zondag. Zie voor de mogelijkheden:

de site van de knltb onder Competitie Senioren het aanbod-knltb-voorjaarscompetitie 2022 Utrecht en voor de speeldata: data-voorjaarscompetitie 2022.

Er zijn een paar veranderingen in het aanbod:

  • de vrijdagavondcompetitie speelt 5x en om de week; de ene week de teams die alleen Dubbels spelen, de andere week de teams die alleen mixen spelen; je moet dus als team beslissen wat je wilt spelen en je daarvoor opgeven. Duur: 10 weken.
  • De 8/9 competitie wordt bij Hercules alleen op zondag gespeeld en niet op de vrijdagavond.

Aangezien we beperkt plek hebben en we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid willen stellen om deel te nemen,  verzoeken we jullie om je met een team van minimaal 6 mensen aan te melden (je kan anders door ons aangevuld worden tot 6 mensen). Zo proberen we uitloting en teleurstelling daarover te voorkomen. Je kunt je ook individueel voor een competitiesoort en dag opgeven en dan kijken we of er een team gevormd kan worden. Ook kun jij je op de invallerslijst laten zetten.

Je kan je/jouw team alleen inschrijven door vóór 20 december een mail te sturen naar de TC via het e-mailadres tc.tennis@usvhercules.net

Let op: dus alleen per mail!

Vermeld daarbij voor- en achternamen, soort competitie (17+, 35+, 50+ en welk soort wedstrijden) en voorkeur voor de competitiedag. De competitie wordt vanaf begin april gespeeld en zal duren tot eind mei  met uitloop naar juni). Let dus goed op waar je je voor inschrijft: wil je wel/geen enkels spelen of alleen dubbels en/of mixen.                           

De TC bekijkt of alle teams geplaatst kunnen worden, anders wordt er geloot. Teams die vorig jaar zijn uitgeloot hebben voorrang mits er minstens 2 dezelfde personen deelnemen aan het team. 

Vanzelfsprekend past de KNLTB zich aan aan de coronaregels van het moment. Laat dat je niet weerhouden om nu al te hopen op veel leuke wedstrijden in het voorjaar. Dus schrijf je in!

Groet,

de TC

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down