Agenda

Hercules Open Dubbeltoernooi 2022

12 July 2022

Beste clubgenoten,
Staan jullie ook te popelen om weer met je dubbelpartner een 'thuis'-wedstrijd te spelen? En na afloop gezellig een paar drankjes te drinken en anderen aan te moedigen? Zeker op zo'n heerlijke zonnige dag als vandaag roept het mooi vernieuwde Hercules terras!
Iedereen verlangt waarschijnlijk weer naar die momenten en daarom zijn we achter de schermen weer druk bezig om het befaamde Open Dubbel toernooi op Hercules te organiseren.

Hercules Open Dubbeltoernooi 2022
27 augustus t/m 4 september 202
2

Zoals de meesten weten wordt er die week naast fanatieke wedstrijden ook voor de nodige gezelligheid gezorgd. De welbekende wijnproeverij ontbreekt uiteraard niet op het programma. En vergeet de quizmasters Gerard en Cris niet die de pubquiz aan elkaar kletsen.
Hercules opent graag haar deuren voor iedereen. Het maakt niet uit wat je speelsterkte is, meedoen en samen kunnen sporten is ons motto! Alle speelsterktes zijn dus welkom, het enige wat je moet doen is je dubbelmaatje enthousiasmeren en je in schrijven vóór 18 augustus 2022 via onderstaande link. Goed om te weten is dat je je ook mag inschrijven met iemand die lid is bij een andere club. Dus stuur deze mail gerust door, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Check wel of diegene KNLTB lid is, anders is inschrijven NIET mogelijk.

Inschrijven Hercules Open

We hebben er zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen vanaf zaterdag 27 augustus 2022 op Hercules.

Met sportieve groet,
Gerard Boerrigter, Gaby Platenkamp, Christian Kleijweg, Tony Malhoe, Karianne Goossens en Sanneke de Sonnaville

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down