Agenda

Gelukkig en gezond 2021

3 January 2021

Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. Hoewel een zekere gewenning wel optreedt in wat wel en niet mag of wel of niet verstandig is blijft het een vreemde tijd. Ondanks de berichten over versnelde vaccinaties zullen we voorlopig nog met deze situatie moeten omgaan. Gelukkig is de tennissport nog redelijk gespaard gebleven binnen alle maatregelen en kunnen we onze sport nog beoefenen. Weliswaar niet met dubbels, maar toch. Dit weerhoudt gelukkig velen van onze leden niet om te gaan spelen. Ook de grote groep ouderen, die vaak overdag spelen, maken toch gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Dat in tegenstelling tot andere sporten. Een aantal van de Hercules afdelingen liggen compleet stil. Dat is natuurlijk bijzonder spijtig en daarom hebben we samenwerking gezocht met InviPlay, zodat leden van andere afdelingen ook kunnen sporten.

Ook de lessen gaan gewoon door, maar voor de senioren is de samenstelling van de groepen wel aangepast. De trainers hebben de groepen een keuze gegeven: of een half uur met twee personen of eenmaal in de twee weken te spelen met de helft van de groep. Het levert wel intensieve lessen op vermoeden wij.

Wij hopen allereerst dat iedereen gezond blijft en dat het nieuwe jaar sportief gezien weer naar 'normaal' zal gaan. Dat we weer mogen dubbelen, dat de activiteiten weer mogen starten en vooral dat de vereniging weer een ontmoetingsplek wordt.

Met sportieve groet,

Het tennisbestuur.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down