Agenda

Hercules wacht loodzware opgave tegen OFC

8 November 2021

Hercules ontvangt zondag koploper OFC uit Oostzaan. De ploeg van trainer, Pieter Mulders staat met 25 punten uit 10 wedstrijden fier bovenaan. Weliswaar boekt de formatie veel zeges met slechts een enkel doelpunt verschil én heeft het tot nu toe de meeste clubs uit het rechterrijtje van de ranglijst getroffen echter is het wel titelkandidaat nummer 1. Al enkele seizoenen timmert de club uit Oostzaan aan de weg van promotie naar de tweede divisie maar door de afgebroken Corona seizoenen heeft het die ambitie nog niet kunnen realiseren. Met kwalitatief goede spelers als onder meer Niels Springer, Max Veerman, Bilal el Amrani en Denzel Prijor wordt dit seizoen op de titel gejaagd. Een tegenstander van formaat en een sportief stevige uitdaging voor Hercules.

Hercules kent momenteel wat tegenslag , zo is keeper, Fons Mulder langdurige uitgeschakeld door een kruisbandblessure en heeft de selectie met enkele schorsingen te maken. Toch heeft trainer, René van der Kooij de beschikking over een kwalitatief goede selectie en biedt de afwezigheid van enkele spelers weer kansen aan anderen om hun kunsten te vertonen.

De wedstrijd op Sportpark Voordorp begint zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Lorenzo Cairo uit Rosmalen. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Westenberg en Pieterse.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down