Agenda

Hercules voor eigen publiek tegen DEM in lustrumweekend

24 April 2022

Komend weekend staat bij Hercules in het teken van het 140 jarig bestaan van de club. Op 22 april 1882 werd de club opgericht en is tot op de dag van vandaag een bloeiende omni vereniging. Het vlaggenschip speelt zondag haar 27-ste competitie wedstrijd van het dit seizoen tegen het Beverwijkse DEM.

De formatie uit Beverwijk heeft lange tijd op de onderste plaats gestaan echter na de trainerswissel heeft het de weg naar boven gevonden en staat nu op de 14e plaats op de ranglijst met 29 punten uit 26 duels. Op Paasmaandag wist het in de laatste minuut een 1-0 zege op Groene Ster te behalen en kon men 3 welkome punten bijschrijven.

Hercules speelde op een kletsnatte zondag in de heenwedstrijd niet erg gelukkig. Kort voor tijd werd een bal ingeschoten welke zeker een meter achter de doellijn werd weggehaald en de arbitrage geen doelpunt gaf. Na het hieruit ontstane tumult was de concentratie even weg en kon DEM uit de spelhervatting de 1-0 scoren wat ook uiteindelijk de eindstand was. Kortom, Hercules heeft op basis van die wedstrijd maar ook na het puntloze Paasweekend iets recht te zetten.

De ploeg van trainer, René van der Kooij is compleet en fit. De wedstrijd zondag begint – tussen alle jubileum festiviteiten door – om 14.00 uur op Sportpark Voordorp en staat onder leiding van scheidsrechter Jeremy Lensink uit Arnhem. Hij wordt in dit duel geassisteerd door Delano Kusters en Samir Aboujid.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down