Agenda

Hercules treft woensdagavond UNA in Veldhoven

24 March 2022

Woensdagavond speelt Hercules de uitwedstrijd in Zeelst tegen v.v. UNA. De ploeg van trainer Gommers haalde tot nu uit 19 wedstrijden 34 punten en bezet daarmee de 3e plaats op de ranglijst. Afgelopen zondag werd tegen Unitas in Gorinchem een knappe 1- 4 overwinning geboekt. UNA is in kalender jaar 2022 nog ongeslagen en heeft de jacht op de eerste plaats geopend.

Voor Hercules wederom een zware uitwedstrijd tegen een top 5 ploeg. De thuiswedstrijd tegen UNA werd een mooie afgetekende 4-1 overwinning voor Hercules. Echter, UNA heeft nu de vorm te pakken en is na de Coronastop lekker op dreef. Toch gaat Hercules met vertrouwen de wedstrijd aan zeker na de terechte overwinning van afgelopen zondag tegen de in Oostzaan ongeslagen koploper OFC.

UNA heeft met spelmaker, Brian Boogers en spits Serkan Koc niet alleen ervaren spelers in de ploeg maar ook enkele talentvolle jonge aanvallers zoals onder meer Sten Senders. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd en het beloofd een spannende wedstrijd te worden die onder leiding staat van de ervaren scheidsrechter Max Kok uit Maastricht. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Witsiers en Verstappen. Het duel op sportpark Zeelst in Veldhoven begint woensdag om 20:00 uur

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down