Agenda

Hercules sluit eerste seizoenshelft af met thuisduel tegen TOGB

19 December 2021

Hercules speelt aanstaande zondag het laatste duel van kalenderjaar 2021. Tegenstander op Sportpark Voordorp is TOGB uit Berkel en Rodenrijs. TOGB bezet in de zondag hoofdklasse A momenteel een 5e positie. Een keurige prestatie van de promovendus die afgelopen week het contract van Hoofdtrainer Mark Schuur verlengde tot de zomer van 2024.

Hercules traint de afgelopen weken gewoon door, echter wel op het ongebruikelijke tijdstip van 15:45 uur. Dit alles natuurlijk vanwege de geldende maatregelen. De verwachting is dan ook dat trainer Rene van der Kooij in dit duel de gehele A-selectie minuten zal laten maken. Na dit duel heeft de selectie vakantie tot dinsdag 3 januari, dan worden de trainingen weer hervat. In de maand januari staan er vervolgens oefenduels gepland tegen Sportlust 46, AFC en De Baronie.

Het duel van aanstaande zondag staat onder leiding van Thomas Hardeman uit Wijk Bij Duurstede. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Nusselder en Henon. Het oefenduel begint zondag om 12:00 uur

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down