Agenda

Hercules ontvangt zondag GVV Unitas uit Gorinchem

25 October 2021

Komende zondag staat het inhaalduel tegen GVV Unitas uit Gorinchem voor Hercules op het programma. De als ouverture van deze competitie geplande thuiswedstrijd werd in augustus afgelast vanwege twee opeenvolgende wolkbreuken kort voor aanvang van de wedstrijd waardoor het veld in mum van tijd onbespeelbaar werd. Ook deze week draait de herfst met alle bij behorende ingrediënten op volle toeren echter de onlangs verbeterde drainage van het Hoofdveld kan dit inmiddels prima verwerken dus een herhaalde afgelasting valt niet te verwachten.

Hercules heeft de laatste decennia niet tegen GVV Unitas gespeeld en er is dan ook geen historie aan onderlinge duels te vinden. De ploeg uit Gorinchem die getraind wordt door voormalig profvoetballer, Michel van Oostrum is een goed voetballend team dat altijd de aanval zoekt. Dat kan ook want het heeft de beschikking over enkele creatieve talentvolle spelers, zo zijn onder meer Everon Pisas en Jerrel Hak veel scorende spitsen en maakt de aanvallende dynamiek van middenvelder, Habtemarian indruk. De Rivierenlanders zijn de competitie goed gestart en hebben uit 8 gespeelde wedstrijden 13 punten vergaard.

Hercules kan de borst dus nat maken tegen dit aanvallende team en zal scherp en geconcentreerd de wedstrijd in moeten gaan. De ploeg van trainer, René van der Kooij behaalde zondag een degelijke overwinning tegen het stugge E.V.V. en is compleet en fit voor het duel.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts uit Reuver. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren ter Hoeve en Fieret. Het duel begint zondag om 14:00 uur op sportpark Voordorp

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down