Agenda

Hercules ontvangt Westlandia op hemelvaartsdag

27 May 2022

Op Hemelvaartsdag , donderdag 26 mei ontvangt Hercules thuis Westlandia uit Naaldwijk. De ploeg van de in de regio Utrecht bekende trainer, Cesco Agterberg heeft een zwaar seizoen en strijd tegen degradatie. Afgelopen zondag zat het weer “in de hoek waar de klappen vallen” toen diep in blessuretijd voormalige Herculaan, floris Burgers - en nu uitkomend voor JOS/WGM - de 2-2 op het scorebord schoot. De Westlanders staan daardoor op de laatste plaats en spelen de laatste wedstrijden voor lijfsbehoud tegen tegenstanders die allemaal nog promotiekansen hebben. Zo ook Hercules dat, de door de KNVB ongeldig verklaarde wedstrijd tegen O.S.S.’20 die een niet speelgerechtigde speler hadden opgesteld, deelname aan de nacompetitie voor promotie en zelfs de titel nog in het vizier heeft. Kortom, een wedstrijd met grote – weliswaar tegenstrijdige – belangen.

Hercules zal dan wel uit een ander vaatje moeten tappen dan afgelopen zondag toen de jonge ploeg een collectieve offday had en kansloos verloor. Overigens, is de nu geboden herkansing alleen waardevol als de komende wedstrijden tegen Westlandia en zondag uit tegen Quick Den Haag een positief resultaat opleveren.

Trainer, René van der Kooij kan over een fitte en nagenoeg complete selectie beschikken en zal de ploeg goed voorbereiden voor de laatste spannende competitie duels.

De wedstrijd begint donderdagmiddag om 14.00 uur op sportpark Voordorp in Utrecht en staat onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Sander de Brito Roque. Hij wordt geassisteerd door de heren Ritsema en Bruining

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down