Agenda

Hercules ontvangt HSC 21 uit Haaksbergen

3 October 2021

Komende zondag hoopt Hercules de onnodige nederlaag tegen ADO’20 weg te kunnen poetsen. Het Haaksbergense HSC’21 komt op bezoek en kent tot nu een weinig succesvolle competitie start. Na 6 wedstrijden staat de teller nog maar op 2 punten. Vorige week werd ternauwernood een gelijkspel (2-2) tegen laagvlieger Hollandia uit het vuur gesleept. Toch kent Hercules de ploeg van trainer, Daniël Nijhof als een stugge tegenstander die wil voetballen. Hercules is gewaarschuwd want een kat in het nauw……

De selectie van trainer René van der Kooij is nagenoeg compleet én fit. Het zal de teleurstelling van de eerste nederlaag sinds 10 wedstrijden willen wegspelen. En laten we verder hopen dat het voorspelde herfstweer met de nodige regen en wind zich enigszins gedeisd houdt zodat een heerlijke voetbalmiddag niet verstoord wordt.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Niels Boel. Hij wordt geassisteerd door de heren v.d. Brugge en Pelgrom. Het duel begint zondagmiddag om 14.00 uur op Sportpark Voordorp in Utrecht.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down