Agenda

Hercules ontvangt Blauw Geel 38 / JUMBO

9 May 2022

De eerste van de laatste 4 nog thuis te spelen 6 competitiewedstrijden staat voor zondag voor Hercules op het programma. Het Veghelse Blauw Geel’38 is de tegenstander. De ploeg van trainer Niels van Casteren staat er na 5 in de derde periode gespeelde wedstrijden goed voor ook al verloor het afgelopen zondag nipt met 0-1 van Quick Den Haag. Twee maanden terug speelde Hercules op een doordeweekse avond het uitduel in Veghel en wist de 3 punten mee te nemen naar Utrecht, 0-1.

Als Hercules de hoop op een goede eindklassering en daarmee een kans op de nacompetitie wil behouden zal een winstpartij een “must” zijn. Dat wordt geen gemakkelijke klus want Blauw Geel’38 is een goed voetballende en stugge ploeg die eveneens aast op een nacompetitie “toetje”. De Hercules selectie is fit en nagenoeg compleet.

De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op Sportpark Voordorp in Utrecht en staat onder leiding van scheidsrechter Dave de Vries uit Amstelveen. Hij wordt in dit duel geassisteerd door Joey Langenberg en Devin Noordhoek.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down