Agenda

Hercules in rechtstreeks duel tegen Groene Ster om 3e plek

15 May 2022

Komende zondag staat het rechtstreekse duel tussen Hercules en Groene Ster op het programma. Gelet op de huidige competitie stand neemt de club die als hoogste eindigt en nog geen periodetitel heeft deze over van de kampioen. Groene Ster neemt nu met 49 punten deze positie in gevolgd op 1 punt door Hercules. De competitie kent nog 5 speelronden. Kortom , een spannende wedstrijd staat op het menu.

Hercules won afgelopen zondag overtuigend het thuisduel tegen Blauw Geel´38 met maar liefst 7-1 en tankte daarmee het nodige vertrouwen. Groene Ster liet zich thuis verrassen door HSC´21 en verloor met 0-3. De ploeg van trainer, Maurice Verbunt versloeg de week daarvoor nota bene koploper v.v. Gemert nog in eigen huis met 1-2. De Limburgers hebben een fysiek sterke en voetballende ploeg en presteren dit seizoen prima en beloofd dus een gelijkwaardige strijd te worden.

Hercules trainer, René van der Kooij kan over een fitte én nagenoeg complete selectie beschikken en zal zijn team ongetwijfeld op dit belangrijke duel goed voorbereid hebben.

De wedstrijd begint zondag op een waarschijnlijk druk bezocht Sportpark Voordorp in Utrecht om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Max Kok uit Maastricht. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Jansen en Kapaci.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down