Cricket
Competition program
Training
Seniors
Youth

Hercules gaat zondag op bezoek bij JOS Watergraafsmeer

Hercules reist zondag af naar de Hoofdstad voor het treffen met JOSWGM. De Amsterdammers zijn de competitie opmerkelijk goed gestart en wisten uit de eerste 3 wedstrijden 7 punten te vergaren. De ploeg van de ervaren trainer, Cor Ten Bosch wist bij v.v. Dongen een punt op te halen en de volle winst tegen Hollandia (1-0) en HSC’21 (1-5) over de streep te trekken.

Vorig seizoen in de thuiswedstrijd van Hercules tegen JOSWGM bleek de ploeg al een stugge tegenstander te zijn. Met moeite werd een 2-0 overwinning in de wacht gesleept. De “oude vos”, Ten Bosch zal ook voor komende zondag vast weer een uitgekookt strijdplan bedacht hebben. Het team kent niet al te veel mutaties en heeft met spelers als Esajas, Hagary en Huijsman een ingespeelde kern. Voormalig Herculaan, Floris Burgers ontbreekt bij de rood blauwen, vanwege studie onderzoek zit hij wederom in Oeganda. Voor JOSWGM een gelukje want dan kan hij ook niet uit veld gestuurd worden……..aha, aha, ha……!

Hercules reist met een nagenoeg fitte selectie af naar JOSWGM waar het duel zondag om 14.00 uur op Sportpark Drieburg van start gaat. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, Mike de Bruijn uit Nootdorp. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Wolfkamp en Bolwerk.

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenu
X