Agenda

Hercules gaat aanstaande zondag op bezoek bij HSC 21 in Haaksbergen

3 April 2022

Komende zondag staat voor Hercules de uitwedstrijd tegen HSC’21 op het programma. Onlangs werd het in de doordeweekse thuiswedstrijd een – weliswaar magere - maar terecht zege (1-0) voor de ploeg van trainer, René van der Kooij. Echter, het team van trainer, Daniel Nijhof presteert op eigen bodem zeer goed. Zo werden OSS’20, ADO’20 v.v. Dongen en afgelopen zondag Unitas met grote cijfers verslagen.

Hercules leed afgelopen zondag een jammerlijke en onnodige nederlaag tegen v.v. Dongen. Net als tegen v.v. Gemert had de ploeg veel balbezit en was de bovenliggende partij maar uiteindelijk bleef het wel zonder punten. Zondag een nieuwe wedstrijd tegen een stugge tegenstander en kan revanche genomen worden voor de nederlaag al zal dat nog een behoorlijke uitdaging zijn.

Ervan uitgaande dat de natuur de onverwachte sneeuwlaag weer heeft doen smelten wordt er zondag om 14.30 uur afgetrapt in Haaksbergen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, Stijn van Zuilichem. Hij wordt geassisteerd door de heren Pelgrom en Leenstra.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down