Agenda

Versoepelingen per 26 juni 2021

25 June 2021
Vanaf 26 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen van kracht. Kort gezegd brengen deze versoepelingen ons terug naar de situatie voordat corona zijn intrede deed. Bijna alles mag weer, maar houd de basisregels in acht.Toch even per onderwerp een paar aandachtspunten.

Sporten
Alle sporten mogen weer, binnen en buiten. Ook mogen we (jeugd en volwassenen) zowel interne als externe wedstrijden spelen. Ouders zijn weer welkom bij de velden en publiek mag er ook weer bij. Het publiek mag ook weer juichen en zingen, maar wel op 1,5m afstand. Nu het paviljoen langer open blijft kunnen we ook weer tot later sporten. Houd de berichtgeving van je afdeling in de gaten over bijvoorbeeld aangepaste trainingstijden.

Paviljoen
Terras en paviljoen waren al open, maar nu gelden weer de oude sluitingstijden. Bezoek registratie en gezondheidscheck horen daar nog steeds bij. Bovendien moet je wel een zitplaats zoeken. Daardoor kan het voorkomen dat er geen tafels vrij zijn en je even moet wachten.  Ook nu blijft gelden: respecteer de aanwijzingen van het personeel.Mondkapje dragen mag en is aan te raden waar 1,5 m afstand houden niet lukt.

Basisregels
Bijna alles mag weer, maar we weten nu hoe snel een virus om zich heen kan grijpen en wat dat voor gevolgen heeft. Laat je vaccineren , blijf handen wassen, houd 1.5m afstand en laten je testen bij klachten.

Een fijne zomer gewenst!
Het bestuur.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down