Agenda

Start Lustrum jaar USV Hercules 140 jaar!

5 January 2022

Allereerst een gezond en mooi nieuwjaar toegewenst namens de lustrum commissie!

We gaan beginnen aan ons lustrum jaar, een jaar volop activiteiten en natuurlijk het hoogtepunt: Het lustrum weekend op 22, 23 en 24 april 2022! Wij hebben er ontzettend veel zin in en denken een mooi en uitgebreid programma te kunnen bieden voor ieder wat wils!

Er is een nauwe samenwerking tussen de Lustrum Commissie en de afdelingen. De afdelingen zullen ook nog eigen activiteiten ontplooien voor jong en oud in kader van het 140 jarig bestaan. Zo zullen er jeugd voetbaltoernooien plaats vinden op 26 tot en met 29 mei. Maar ook een eerste editie van het Golf Hercules Open op 31 maart. Een reünie en feestavond in teken van onze Badminton afdeling op 11 juni en ook een waar symposium zal er georganiseerd worden op Hercules. Sommige activiteiten zijn inmiddels al bekend, maar andere zijn nog in voorbereiding. Daarover later meer!

Er zal een speciale editie uitgegeven worden van de Good Old Herculaan op 1 april en daarnaast hebben wij nog vele andere leuke momenten waarbij er onthullingen zullen zijn. Maar dat mogen wij nog niet verklappen…

Op onze website vind je nu ook een speciale pagina in het teken van het Lustrum. Daar vindt je alle nieuwsberichten en eventuele inschrijfformulieren voor de diverse activiteiten. Als laatste wil ik graag bekend maken dat vanaf heden onze speciale webshop online is met onze Lustrum lijn. Casual kleding i.c.m. must haves zoals een dekbed, kussens en nog meer! Vraag ook naar mogelijkheden achter de bar want ook daar hebben we geweldige artikelen! Gebruik de QR code op de website en zorg dat je ook in teken staat van ons 140 jarig bestaan!

Wij hebben zelf ook de Polo’s, Sweaters, Caps en Sjaals op voorraad dus stuur ons een email met de wensen dan maken wij zelf de afspraak met je zodat deze opgehaald kan worden bij Hercules.

Contact: lustrum2022@usvhercules.nl

Jaarkalender: https://www.usvhercules.nl/algemeen/lustrum-2022-jaarkalender/

Webshop: https://www.usvhercules.nl/usv-hercules-webshop-lustrum-140-jaar-bestaan/

Voetbal toernooi: https://www.usvhercules.nl/voetbal/lustrumtoernooi/

Golf toernooi: https://www.usvhercules.nl/algemeen/het-allereerste-hercules-open-golf-toernooi-op-31-maart/

Namens de lustrum commissie,

Maykel Tak

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down