Agenda

Mitchell Zwart vertrekt bij Hercules

14 February 2022

De 27-jarige centrale verdediger Mitchell Zwart zal Hercules aan het eind van het seizoen verlaten. Zwart kwam twee seizoenen terug over van S.O. Soest maar komt bij de Utrechtse derdedivisionist aan te weinig speelminuten. De in Soesterberg woonachtige Zwart is met zijn 1,98 m lengte een degelijke centrale verdediger die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Hoofdtrainer René van der Kooij zegt: “Mitchell is een prima speler die het niveau echt aan kan, maar heeft de pech dat de concurrentie op zijn positie moordend is. Bovendien is Mitchell een fantastische jongen binnen de groep en ik betreur het dan ook dat hij vertrekt. Desondanks heb ik volledig begrip voor zijn besluit want hij wil natuurlijk aan spelen toe komen.”

Zwart: “Hercules is een geweldige vereniging, waar ik het enorm naar mijn zin heb. De reden van dit besluit zit hem er dan ook echt alleen in dat het aantal speelminuten gering is en ik het risico niet wil nemen om nog een seizoen amper aan spelen te komen. Ik maak dus een bewuste keuze voor meer zekerheid en wil daarom volgend seizoen elders een uitdaging aangaan.”

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down