Agenda

Foto's kerst voetbaltoernooi (Dag 3)

30 December 2021

Kerst voetbaltoernooi 2021: Sportieve jaarafsluiting voor de jeugd

Bij USV Hercules hebben we het jaar sportief afgesloten met het traditionele toernooi voor alle jeugdige Herculanen. Normaal doen we dat binnen met het traditionele zaalvoetbal toernooi, maar net als vorig jaar werd het een winters buitentoernooi op onze velden. Ongeveer 100 jeugdigen van 5 tot 15 hebben zich gedurende drie dagen uitgeleefd op de velden in wedstrijden tegen elkaar in de strijd om de felbegeerde bekers. Dit onder begeleiding van andere jeugdspelers en trainers die meehielpen als teambegeleiders, coaches, scheidsrechters en materiaalhulpen.

De traditionele friet met limonade na afloop van elk dagdeel zat er helaas niet in. Maar in plaats daarvan was er na afloop voor elke deelnemer en begeleider een lunchbag met de nodige vesnaperingen. En natuurlijk waren er de gratis appeltaart en oliebollen die de mensen van het paviljoen in de buitenlucht aan het bakken waren.

Veel dank aan iedereen die zich heeft ingezet om dit in de Kerstvakantie mogelijk te maken. Impressies van het toernooi vind je op Insta (@USVHercules1882) en via de hier gepubliceerde foto’s.

Iedereen een mooi, sportief en gezond 2022 gewenst!

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down