Agenda

CTB en het paviljoen

24 September 2021
In een vorig bericht meldden we al dat per 25 september 2021 de 1,5 m afstand wordt losgelaten. Daar voor in de plaats komt voor de horeca binnen de verplichting een coronatoegangsbewijs te laten zien. Een coronatoegangsbewijs (CTB) krijg je als je gevaccineerd bent, je een herstelbewijs hebt of een recent (minder dan 24 uur) negatief testbewijs kan laten zien. Ben je 14 jaar of ouder dan kan je ook gevraagd worden om je ID-bewijs. Deze verplichting geldt dus alleen voor het paviljoen binnen. De wc’s, kleedkamers en de hal zijn zonder controle bereikbaar. Het terras is ook vrij te gebruiken. Ook mag je zonder CTB iets aan de bar bestellen, maar je mag niet binnen blijven.

Om het voor iedereen makkelijk te maken krijg je een polsbandje, als je een geldige CTB kunt laten zien. Loop je veel in en uit en blijf je ook binnen, dan is dat een stuk eenvoudiger voor jou en personeel. Polsbandje kan je afhalen in het paviljoen. In het weekend op zaterdag kan dat ook vanaf 12.30 uur bij de CVO. Je kan dat dus al voor je wedstrijd regelen. Wel zo makkelijk.

We begrijpen dat het niet leuk is als je geen geldig coronatoegangsbewijs kunt laten zien en dat je daardoor geweigerd wordt om binnen plaats te nemen. We vragen een ieder dit wel te respecteren. Het is een verplichting, die we moeten handhaven. Discussie ter plekke is begrijpelijk, maar heeft niet zoveel zin. Ons verzoek is dan ook: ga geen discussie daarover beginnen en schik je in je lot als je niet toegelaten kan worden.

Tenslotte blijven alle andere adviezen nog steeds gelden: schud geen handen, was je handen regelmatig, kom niet bij gezondheidsklachten en laat je testen en zorg toch voor voldoende afstand tot elkaar. Namens het hoofdbestuur USV Hercules.
Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down