Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Bestel online je tickets voor Hercules - JOS Watergraafsmeer

Aanstaande zondag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma. Hercules ontvangt JOS Watergraafsmeer op sportpark Voordorp.

Wil je deze wedstrijd bezoeken? Dan dien je je ticket online te reserveren. De procedure is als volgt. - Iedere bezoeker, zowel leden van Hercules, media etc dienen zich via onderstaande link aan te melden;- Supporters van JOS Watergraafsmeer kunnen zich via de webite van JOS Watergraafsmeer aanmelden voor dit duel;- Na aanmelding ontvangt ieder persoon een bevestigingsmail, deze mail dient te worden uitgeprint en te worden meegenomen naar het sportpark;- Na inlevering dient het ticket contant en gepast afgerekend te worden, volwassenen betalen 8,00 euro en jeugd t/m 16 jaar en 65+ betalen 5 euro, Leden van Hercules betalen geen entreegeld;-

Hercules hanteert een maximum van 250 toeschouwers en behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te annuleren;- Zonder aanmelding geen toegang tot het sportpark;- KNVB officials dienen zich ook aan te melden via deze procedure, ook hiervoor geldt geen aanmelding is geen toegang;- De inschrijving loopt t/m zaterdag 19 september 23.59 uur, wanneer het duel eerder is uitverkocht sluit de inschrijving;-

Volg op het sportpark altijd de aanwijzingen op van de aanwezige stewards, veiligheidscoördinator en het aanwezige horecapersoneel. Bij het niet opvolgen van deze aanwijzingen kan u de toegang tot het sportpark worden ontzegd. 

De kaarten zijn te bestellen via onderstaande link.
https://usvhercules-site.e-captain.nl/tickets-zondag-1

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X