Agenda

Contributie cricket

De afdeling cricket hanteert voor senioren twee soorten contributie: het normale/volledig lidmaatschap en het verkorte/Zami lidmaatschap. Volledige leden betalen voor hun eerste jaar ook het tarief voor verkort lidmaatschap. Volledige leden kunnen onbeperkt wedstrijden spelen, verkort/Zami leden maximaal 4 per seizoen en uitsluitend in de Zami-klasse. Jeugdleden hebben een eigen tarief. Alle lidmaatschappen zijn inclusief toegang tot alle trainingen, zowel indoor als outdoor.

U-pas
Leden met een U-pas kunnen een korting krijgen op de contributie. Voor senioren bedraagt de korting maximaal 120 euro voor inwoners van de stad Utrecht en 100 euro voor anderen. Voor jeugdleden geldt een persoonlijk budget per U-pas, dat desgewenst volledig gebruikt kan worden voor het betalen van de contributie.

Korting
Hercules is een omnivereniging met afdelingen voor tennis, veldvoetbal, futsal (zaalvoetbal), badminton, goalbal en cricket. Het is dus heel goed mogelijk om aan verschillende sporten deel te nemen. De vereniging wil dit graag stimuleren, daarom krijgen bij aanmelding voor meerdere sporten junioren -€ 59,- en senioren -€ 79,- korting.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down