Agenda

Winter Competitie 2021-2022

13 september 2021


De Wintercompetitie begint voortaan later dan voorheen. Dit in verband met de najaar competitie. We beginnen dit jaar op zaterdag 13 november 2021 en eindigen eind maart 2022. Voor degene die nog nooit mee gedaan hebben:
De wintercompetitie speel je met een team van 2 dames en 2 heren. Je speelt een Dames dubbel, een Heren dubbel en 2 Gemengd dubbels. Je speelt normaliter op zaterdag en soms op zondag vanaf 10.30 of vanaf 14.00. Je team wordt naar sterkte ingedeeld. Poule A,B,C,D,E. A is de sterkste poule, E is de poule voor beginners of mensen die niet zoveel spelen. Wij hanteren een promotie degradatie systeem, dat niet bindend is en afhangt van de inschrijvingen. De poules bestaan uit 7 teams, afhankelijk van de aantal inschrijvingen. Dus je speelt 6 keer, ongeveer 1 keer per maand. Als een of meer teamleden niet kunnen mag je vervangers vragen, die ongeveer van de zelfde sterkte zijn. De Wintercompetitie wordt al jaren gespeeld en is nog steeds een succes, dus doe mee.

Schrijf je in via wtct.tennis@usvhercules.nl . Mocht je geen team hebben meld je dan toch aan, misschien kunnen we van losse inschrijvingen een team vormen. Je kan je ook als invaller aanmelden. Vermeld als aanvoerder je naam en E-mail en telefoonnummer en sterkte, van je teamleden de naam en e-mail adres en sterkte. E-mail adressen, telefoonnummers worden niet gepubliceerd.
Via de clubapp kan je gegevens van spelers vinden. Het reglement kun je binnenkort vinden via de Website van Hercules www.usvhercules.nl . Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal weer van de partij zijn en vooral nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.


De inschrijfdatum eindigt op 1 november.

Contactpersoon van de Wintercompetitie is Ed van der Zalm

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down