Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Tim Pieters keert terug bij Hercules

Hercules voegt komende zomer Tim Pieters toe aan de selectie. De 19 jarige aanvaller komt over van Jong FC Utrecht en keert dus terug naar de club waar hij – met een kort uitstapje naar FC Utrecht in 2014-2016 – altijd voor heeft gespeeld. De tweevoetige, snelle vleugelaanvaller presteerde dit seizoen, nadat hij in augustus uit de jeugdopleiding van Hercules overkwam, met 30 gespeelde wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, 5 goals en 6 assists voortreffelijk bij Jong FC Utrecht.

FC Utrecht heeft dan ook de optie voor nog een contractjaar gelicht echter Pieters kiest nu voor het spelen bij Hercules in combinatie met studeren in zijn woonplaats Utrecht en zegt daarmee het profvoetbal vaarwel.

“Ook nu heb ik een lastige maar weloverwogen beslissing genomen waar ik weer wilde gaan spelen en de opties tegen elkaar afgezet. Zo toonden onder meer diverse top 5 Tweede Divisie clubs serieuze interesse echter de terugkeer naar Hercules past mij nu het beste. Lekker op niveau voetballen bij de club van mijn familie en vrienden gecombineerd met studeren én een vleugje studentenleven en bovendien dat allemaal in mijn woonplaats Utrecht”, aldus Tim Pieters.

“We krijgen met de komst van Tim Pieters een speler die zich bij FC Utrecht heel goed heeft doorontwikkeld en onze selectie een aanvallende kwaliteitsimpuls geeft. Bovendien scherpt het de concurrentie verder aan en dat is met 34 competitiewedstrijden, hopelijk enkele bekerwedstrijden en het naar verwachting komend seizoen kunnen inzetten van 5 wisselspelers per wedstijd een zeer welkome versterking van onze selectie.” aldus een tevreden Hoofdtrainer, René van der Kooij.

Hercules heeft nu haar selectie voor komend seizoen rond

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X