Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Openingstoernooi onderbouw

Openingstoernooi onderbouw: teamafspraken voor een Positief SportKlimaat

USV Hercules is ervan overtuigd dat kinderen meer plezier hebben en meer leren in een Positief SportKlimaat. Heldere wederzijdse verwachtingen van de ouders in de teams zijn daarbij een belangrijke bouwsteen. Op 28 augustus waren de ouders tijdens het openingstoernooi voor de onderbouw (JO8 t/m JO12) in de gelegenheid om onderling de teamtaken te verdelen, en te bespreken wat ze belangrijk vinden voor een leuk seizoen.

Terwijl de kids lekker aan het voetballen waren onder begeleiding van jeugdtrainers maakten de ouders per team met elkaar afspraken over de organisatie van het team, en ook over het gewenste gedrag langs de lijn en onderling. Het Team Positief SportKlimaat (positiefsportklimaat.voetbal@usvhercules.nl) was beschikbaar voor ondersteuning. Al snel raakten de ouders her en der op het veld met elkaar in gesprek over de wederzijdse verwachtingen. De Teamleiders en trainers gaan de komende weken, ondersteund door Team PSK met hun spelers in gesprek over hun Teamcode: wat vinden zij belangrijk voor een leuk seizoen?

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X