Openingstijden park: Maandag - Zondag: 8:00 - 23:00
Contactformulier
030 2717091

Einde Hercules voetbalseizoen 20-21

Het voetbalseizoen 20-21 is bijna afgelopen. Door de strenge overheidsmaatregelen is het een weinig enerverend seizoen geweest. Desondanks heeft bijna iedereen nog kunnen voetballen. Laten we hopen dat de maatregelen na de zomer zo versoepeld zijn, dat we weer een normale competitie kunnen spelen.

Om na de zomer weer lekker en volop aan de slag te kunnen gaan, zijn we nu bezig met alle voorbereidingen om het nieuwe seizoen zo goed mogelijk te laten beginnen. 

Aan het eind van het seizoen zijn er altijd spelers die vanwege studie - en/of andere redenen bij Hercules moeten stoppen. Tot 1 juni kun je kosteloos opzeggen, vanwege het proces van teamindeling is het goed om dit al in april bij je teamleider aan te geven als deze vraagt wie er komend jaar door gaan. Als je dit nog niet gedaan hebt, doe dit dan zo snel mogelijk. Je hebt nog maar een paar dagen te gaan. De reden van deze datum is dat per 1 juni de leden en teams moeten worden ingeschreven bij de KNVB en daar is inschrijfgeld mee gemoeid

Het bestuur heeft hiervoor een aantal regels opgesteld: Vanaf deze datum ben je officieel lid van Hercules en ben je ook een contributie verschuldigd. Als je tussen 1 juni en 1 september alsnog opzegt, krijg je de contributie terug minus €30 administratiekosten. Wanneer je na 1 september je lidmaatschap opzegt, krijg je geen contributie meer terug. Opzeggen doe je zowel bij je teamleider en officieel via de website: https://usvhercules-site.e-captain.nl/

USV Hercules

De USV Hercules is één van de oudste clubs van Nederland. In 1882 opgericht is Hercules een gezonde en nog steeds groeiende sportvereniging met ca. 2600 leden waar tennis, voetbal (veld + zaal), badminton, goalbal en cricket de te beoefenen sporten zijn.

Informatie

KvK USV Hercules: 40477518

Adres:
Voorveldselaan 2
3573 PV, Utrecht

Telefoon:
030 2717091

Openingstijden park:
08:00 – 23:00
Copyright © 2021 USV Hercules
crossmenuchevron-downarrow-rightchevron-left-circle
X