Agenda

Voetbalfit blijven tijdens de Avond Lockdown? KicksFit bij USV Hercules!

20 december 2021

Een fitness body kweken én samen het spelplezier van voetbal beleven; deze unieke combinatie is nu mogelijk dankzij de complete workouts van Kicksfit bij USV Hercules. Tot 10 januari kun je het gratis uitproberen! Op dinsdag 21 en dinsdag 28 december van 8.00 – 9.00 uur zijn de volgende trainingen: je kunt je aanmelden via info@kicksfit.nl

Bij Kicksfit, een initiatief van de KNVB, komen elementen uit krachttraining, hardlopen, crossfit, bootcamp én voetbal samen in een workout van één uur, die voor een kleine groep op een voetbalveld wordt gegeven. Kicks en Hercules geloven dat je intensiever sport en het langer volhoudt wanneer je je sport leuker vindt. Na een goede warming-up en een all-round workout, waarbij je al je spiergroepen traint, wordt de training afgesloten met een korte, intensieve voetbalvorm.

De eerste Kicksfit clubs zijn geopend in Amsterdam-West en de volgende club openen we bij USV Hercules in Utrecht. Voor meer informatie over Kicksfit, de abonnementen en de officiële opening in Utrecht, ga naar www.kicksfit.nl.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down