Agenda

Versoepelingen per 19 mei 2021

4 juni 2021

Op 19 mei worden de eerder aangekondigde versoepelingen van kracht. Wat betekent dat voor Hercules?

Allereerst is het voor de binnensport en dan in het bijzonder de afdeling badminton eindelijk weer mogelijk binnen te gaan sporten. Natuurlijk onder bepaalde voorwaarden, maar hoe mooi is dat, als je maanden verstoken bent geweest van je favoriete sport.

Ook het terras mag weer open. Hier gelden wel speciale voorwaarden. Je mag maar met 2 personen aan een tafel zitten, het terras is tot uiterlijk 20.00 uur open, bezoek registratie en gezondheidscheck horen daar ook bij. Reserveren vooraf is voorlopig niet mogelijk, maar als het terras open is moet je je wel melden bij de ingang van het terras om te vragen of je er mag gaan zitten. De kantine is ook niet toegankelijk. Je kunt via een bestel punt je bestelling doorgeven en daar weer meenemen. Het terras is zo gemaakt dat er maar één ingang is. Er blijft wel een loop route over naar de velden en banen. Gebruik maken van de toiletten is ook mogelijk en de route er naar toe is duidelijk aangegeven. Het terras zal vooralsnog alleen in het weekend open zijn. Mocht dat veranderen dan brengen we jullie daarvan op de hoogte. Om alles in goede banen te leiden zijn er terrasregels opgesteld. We hopen dat iedereen zich daaraan houdt. Alleen op die manier kan het voor iedereen gezellig blijven.

Tot op heden is publiek niet toegestaan bij trainingen of wedstrijden en dat geldt nog steeds. Ouders die willen wachten tijdens een training of wedstrijd mogen wel op het terras plaats nemen. Publiek langs de lijnen blijft verboden.

Houd verder de berichtgeving van je afdeling in de gaten wat de versoepelingen voor jou kunnen betekenen.

Tenslotte moeten we met z'n allen de basisregels blijven hanteren. Dus handen wassen, houd 1.5m afstand en laten je testen bij klachten.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down