Agenda

Versoepelingen per 05 juni 2021

4 juni 2021

Vanaf 5 juni zijn er weer nieuwe versoepelingen van kracht. Wat betekent dat voor Hercules bovenop de eerdere versoepelingen?


Sporten

Allereerst is het voor binnensport heel gunstig nieuws. Zaalvoetbal kan weer gaan sporten en badminton mag weer met dubbels spelen. Cluboverstijgende wedstrijden of competities voor senioren zijn nog niet toegestaan,voor junioren is dat wel toegestaan. Ook mag tijdens het sporten de 1.5m regel genegeerd worden. Tenminste als het niet anders kan. Ook mogen de kleedkamers weer gebruikt worden maar iedere afdeling bepaalt zelf hoe men daarmee omgaat. Badminton en jeugd voetbal zullen de kleedkamers niet gebruiken. Houd echter de berichtgeving van je afdeling goed in de gaten.

Paviljoen

Het terras was al open maar mag nu tot 22.00 uur open blijven. Hier gelden wel speciale voorwaarden. Je mag nu met 4 personen aan een tafel zitten en het terras is tot uiterlijk 22.00 uur open, bezoek registratie en gezondheidscheck horen daar nog steeds bij. De kantine is vanaf 5 juni ook weer toegankelijk Ook hier geldt dat er 4 personen aan een tafel mogen zitten. Het personeel zal de toegang tot terras en kanine regelen. Het terras is zo gemaakt dat er maar één ingang is. Ook binnen is een bepaalde opzet gemaakt waarmee we veilig binnen kunnen zitten. Het terras en de kantine zullen vooralsnog doordeweeks vanaf 19.00 uur open zijn. In het weekend de hele dag. Binnen en buiten op het terras geldt ook een mondkapjes plicht. We vragen een ieder zich daar aan te houden. Zit je aan een tafeletje dan is een mondkapje niet nodig. Om alles in goede banen te leiden zijn er (terras)regels opgesteld. We hopen dat iedereen zich daaraan houdt.

Publiek

Tot op heden is publiek niet toegestaan bij trainingen of wedstrijden en dat geldt nog steeds. Ouders die willen wachten tijdens een training of wedstrijd mogen wel op het terras plaats nemen. Publiek langs de lijnen blijft verboden. Teambegeleiding mag wel mee.

Tenslotte moeten we met z'n allen de basisregels blijven hanteren. Dus handen wassen, houd 1.5m afstand en laten je testen bij klachten.

Wij zijn in ieder geval heel blij dat alle afdelingen weer hun sport kunnen beoefenen en dat we met de opening van het paviljoen langzaamaan weer naar 'normaal' gaan.

Het bestuur.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down