Agenda

Strenge lockdown, wat betekent dat voor Hercules

19 december 2021
De strenge maatregelen, die gelden vanaf 19 december 2021 (05:00 uur), treffen grote delen van de maatschappij. Daaronder ook de sport. De maatregelen duren waarschijnlijk tot 14 januari 2021. Het is nog niet duidelijk of de maatregelen langer of korter zullen duren. De regering houdt daarbij een slag om de arm.

Houdt de berichtgeving van je eigen afdeling in de gaten. Zij zullen je meer in detail kunnen vertellen wat wel en wat niet meer doorgaat, of wellicht in aangepaste vorm.

Voor Hercules heeft dat de volgende gevolgen:
- Het paviljoen is dicht
- Kleedkamers en vergaderruimten zijn niet beschikbaar
- Binnensport zoals badminton, zaalvoetbal of goalball is niet mogelijk
- Buitensport is beperkt mogelijk voor spelers van 18 jaar en ouder, groepjes van twee personen op 1.5 m afstand en geen competitie
- Buitensport voor spelers jonger dan 18 jaar is mogelijk
- Geen competitie, wel onderlinge wedstrijden voor jeugd onder de 18 jaar

Voor veldvoetbal gaan de activiteiten voor zondag 19 december gewoon door, zoals de CL die nu buiten wordt gespeeld. Jeugdteams kunnen via het googledoc slots voor trainingen (tot 17 uur) blijven reserveren, Kerstzaalvoetbaltoernooi gaat buiten door, Voetbaldagen in januari gaan door. Senioren kunnen in tweetallen trainen tot 17 uur. KicksFit (mix van voetballen fitness) gaat door in tweetallen op dinsdagochtend van 8.00-9.00, en is gratis voor leden. Aanmelden via info@kicksfit.nl

Voor tennis is nog niet duidelijk of dubbels gespeeld mogen worden. Vooralsnog kan de onderlinge winter competitie gewoon doorgaan. Ook gaan de lessen en de activiteiten overdag gewoon door. Indien dubbelspel niet mogelijk is, dan zullen we deze beslissing opnieuw bekijken.

We hadden graag een betere kerstboodschap willen brengen. Op dit moment kunnen we alleen maar de hoop uitspreken, dat we het virus in al zijn varianten onder controle krijgen. Alleen dan is een nieuw normaal in zicht. Het bestuur.  
Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down