Agenda

Seniorenleden BEDANKT!

30 december 2020

Namens het veldvoetbal bestuur bedanken wij alle Hercules senioren leden voor hun inzet en betrokkenheid bij USV Hercules in 2020. Het was een lastig jaar: eerst voetballen, corona en niet meer voetballen, in de zomer wel weer voetballen en helaas het jaar afgesloten zonder voetbal zoals we dat graag doen en zien. Het jaar 2020 begon zoals geen ander: iron man toernooi, start 2e seizoenshelft en begin maart nog een groot seniorenfeest tijdens super saturday. Daarna werd het stil op het sportpark. Corona gooide roet in het eten. Sommige van onze leden zaten helaas door corona in quarantaine, wedstrijden werden afgelast en bovenal bleef het stil in en rondom het paviljoen. De plek waar normaal overwinning worden gevierd, vriendschappen worden gemaakt en met vele feestjes het dak eraf gaat. Sportpark Voordorp mist haar seniorenleden. 

Gelukkig was er ook goed nieuws te melden in 2020: meerdere teams die de overstap maakten vanuit Odysseus naar Hercules. Een mooi signaal dat de samenwerking tussen beide verenigingen als prettig wordt ervaren. Daarnaast vormde zich een nieuw damesteams met voornamelijk meiden vanuit de studentenvereniging Veritas. Hercules groeit hiermee als club naar een van de grootste vrouwenvoetbal afdelingen van Nederland. Positief nieuws voor de club! Daarnaast was er toen het weer enigszins mocht het fijne afscheid van Kris Besselse, voormalig trainer van zaterdag 1 en eerder in de zomer nog een afsluitende BBQ op seizoen 19/20.

We hopen dat met de positieve geluiden over een vaccin er in 2021 weer vele van dat mogelijk zal zijn. Om te beginnen met datgene wat we het liefste doen: voetballen! Tot die tijd hopen we dat een ieder gezond, gelukkig en veilig blijft. Tot snel op Sportpark Voordorp! We maken de gemiste evenementen, ontmoetingen en het voetballen meer dan goed, dat kun je van ons aannemen.

Namens het veldvoetbal bestuur,

Jasper Wilshaus

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down