Agenda

Seizoen 2021 – 2022: Flexibele Speeldag

1 september 2021

USV Hercules neemt in dit seizoen met meer dan 100 teams aan de veldvoetbalcompetitie! Dat vraagt ruimte op ons sportpark en het antwoord is de flexibele speeldag: al onze zaterdagteams zullen komend seizoen 2 tot 4 keer op vrijdagavond (senioren) of op zondag (jeugd) spelen, zodat we de druk op de zaterdag kunnen verminderen. Kijk dus dit seizoen wat verder vooruit in het programma om te zien of je op andere dagen bent ingepland.

Hercules groeit en daar zijn we blij mee, want dat maakt onze club nog sterker en gezelliger! Maar het betekent ook dat we de grenzen van onze accommodatie moeten opzoeken: we merken de groei van het senioren zaterdagvoetbal, en tot onze spijt is er te weinig animo van andere clubs voor de zondagcompetitie van de JO8 en JO9. Het antwoord op het ruimtegebrek op de zaterdag is de flexibele speeldag: wekelijks programmeren we (net als enkele andere clubs) enkele wedstrijden op vrijdagavond (senioren) en zondagochtend (jeugd), zodat we de druk op de zaterdag verminderen. https://www.sportutrecht.nl/toekomstvoetbal/

Er zijn ook clubs (zoals vv De Meern) die wedstrijden door de week programmeren. Dat doen wij niet omdat we geen enkele ruimte in ons trainingsschema hebben; kunstgras op ons hoofdveld kan dat oplossen, en daar blijven we voor ijveren bij de gemeente (de eigenaar van de velden). Heb je vragen of suggesties over de Flexibele Speeldag, stel ze aan wedstrijdzaken.

Copyright © 2022 USV Hercules
crosschevron-down