Agenda

Hercules @ Work uitkomst partnership tussen USV Hercules en Jong Select

24 april 2021

De sponsorcommissie is verheugd om te kunnen mededelen dat na een periode van voorbereiding, uitwerking en met de komst van onze nieuwe website: Jong Select middels Hercules @ Work partner is geworden van USV Hercules. Een partner waar wij graag onze leden iets extra’s mee kunnen bieden in het zoeken naar een stage, bijbaan, werkervaringsplek of baan. Andersom kan het USV Hercules bij het plaatsen van de geschikte kandidaat bij een organisatie ook extra inkomsten opleveren die wij graag terug investeren in onze mooie vereniging.

USV Hercules en het online platform JongSelect zijn tot een unieke samenwerking gekomen:

Hercules @Work.  Hercules @Work is een speciale tool waar jij als lid van de vereniging op zoek kunt naar een nieuwe (bij)baan of stage in de regio.

Wat is Hercules @Work?

Hercules @Work is een maatschappelijk online platform dat zich richt op werving en selectie. Via @Work worden de leden van de vereniging verbonden met het (Utrechtse) bedrijfsleven. Ook stelt Hercules @Work de opdrachtgevers in staat om in contact te komen met talentvolle leden en hen die graag werkervaring op willen doen. Of je nu een bijbaan zoekt in een supermarkt, een stage bij een grote multinational of een functie van 1 a 3 jaar ervaring bij een notariskantoor: voor iedereen is er via Hercules @Work iets te vinden. Het aanbod varieert van dag tot dag.

Hoe werkt Hercules @Work?

Via de website van USV Hercules of via deze link:  (LINK INVOEGEN) kun jij de pagina van Hercules @Work bezoeken. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe en relevante banen en stages in de regio Utrecht. Dit zijn leden van businessclubs, maar ook allerhande andere bedrijven in de provincie die op zoek zijn naar nieuw talent. Mocht je een vacature zien die je aanspreekt, dan kun je een account aanmaken. Uiteraard is een account aanmaken natuurlijk altijd een optie. Je kunt zo reageren op de vacature via ‘Meet&Match’: de opdrachtgever ontvangt dan een berichtje dat jij wilt reageren op deze vacature. Zo kun je met elkaar in gesprek. Als je eenmaal een account hebt aangemaakt en ingevuld waar je naar op zoek bent, dan kan het ook zijn dat een mogelijke nieuwe werkgever jou vindt via het platform.

Extra sponsorinkomsten

Nieuwe baan of leuke stage gevonden via Hercules @Work? Dan ontvangt de vereniging hiervoor een financieel aandeel. Deze kan gebruikt worden als extra sponsorinkomsten voor USV Hercules. Niet alleen heb jij een nieuwe baan: je ondersteunt USV Hercules hier ook nog eens mee! Dubbel winst!

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down