Agenda

Hercules walst over Blauw Geel 38 JUMBO heen

9 mei 2022

Hercules heeft het Veghelse Blauw Geel´38 geen enkele kans op een positief resultaat gegeven en boekte de grootste overwinning van het lopende seizoen, 7-1. Binnen een half uur was de wedstrijd gespeeld door doelpunten van Nordin Zoufri, Steff van Rooijen, Tyrone Fonville en Niek Hoogveld was het 4-0. Blauw Geel’38 kon hier aanvallend nauwelijks iets dreigends tegenover stellen.

Na diverse wissels in de rust was het voor Hercules even zoeken en kon Blauw Geel’38 profiteren door een tegen doelpunt te produceren, 4-1. Direct daarna pakte Hercules de draad weer op en was het Tyrone Fonville die met een fraaie volley de 5-1 liet aantekenen. Vervolgens waren het Tim Pieters en Mitchell Zwart die de 6e en 7e goal voor hun rekening namen.

Hercules behaalde een fraai ruime zege die pas echt van waarde wordt als ook komende zondag een positief resultaat tegen Groene Ster wordt geboekt. De strijd om een hoge – nacompetitie gevende – positie op de ranglijst is in volle hevigheid losgebarsten en zorgt nog voor 5 spannende competitiewedstrijden.

Zondag thuis tegen Groene Ster, dat 3e staat met 1 punt meer, wordt dus de eerste van de serie van 5 spannende “finale” wedstrijden. De wedstrijd begint zondag om 14.00 uur op sportpark Voordorp in Utrecht

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down