Agenda

Hercules voegt Mike de Beer aan selectie toe

23 maart 2021

De 22-jarige rechter vleugelaanvaller, Mike de Beer verkast van de zomer van CSV Apeldoorn naar derde divisionist Hercules. De Beer heeft de gehele Vitesse jeugdopleiding doorlopen en tekende op 19 jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij de eredivisionist, waar hij zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong Vitesse in de tweede divisie speelde. Echter, tot een definitieve doorbraak kwam het niet. Uiteindelijk is hij na korte periodes bij RKC Waalwijk en tweede divisionist HHC teruggekeerd naar CSV Apeldoorn waar hij ooit met voetballen begon.

“Mike de Beer is voor Hercules in aanvallend opzicht een welkome aanvulling in de selectie. Met zijn enorme snelheid brengt hij een specifiek wapen mee. Met zijn overstap naar Hercules wil Mike weer aansluiting en perspectief krijgen om op een hoger niveau te spelen. “Aldus Hoofdtrainer en Technisch Manager, René van der Kooij.

Op een centrumspits na is de Hercules selectie helemaal rond. „We hebben contact met een speler en hopen dit de komende dagen af te kunnen ronden. Dan is de selectie voor komend seizoen in principe volledig en kunnen we ons langzaamaan gaan richten op het nieuwe seizoen.” Zo geeft Van der Kooij aan.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down