Agenda

Hercules op 15e plaats in ranglijst Top 200 best presterende amateurclubs!

1 november 2020

Ieder jaar stelt vakblad "De Voetbaltrainer” de Top 200 van de best presterende amateurclubs samen. Dit op basis van het competitieniveau van de jeugdselecties en het eerste Zondag team.

Hercules heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld én is continue bezig met de verbetering van het prestatieniveau, organisatie en bijbehorende faciliteiten en is ook dit jaar weer enkele plaatsen gestegen op de Top 200 ranglijst van beste amateurclubs. Hercules klom van de 18 e (2019) naar 15 e plaats in 2020.  In de deelranglijst van de provincie Utrecht neemt Hercules de één na beste plaats in met een 2e plek na v.v. IJsselmeervogels dat op een 8e plaats staat.

Wetende dat er in Nederland ca. 2400 amateur voetbal clubs in competitieverband actief zijn is dit een geweldige prestatie van en een groot compliment waard aan spelers, trainers, HJO, teamleiders, Bestuur én diverse vrijwilligers die zich voor de club hebben ingezet.

Op website van vakblad "De Voetbaltrainer” zijn de diverse complete overzichten, een analyse en de uitleg hoe de puntentelling tot stand is gekomen te vinden.

Bron: Cie. Topvoetbal usv Hercules

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down