Agenda

Hercules krijgt lesje effectiviteit

12 december 2021

Hercules heeft het oefenduel tegen Sparta Nijkerk met 3-0 verloren. Een geflatteerde nederlaag waarin Hercules een les in effectiviteit kreeg van de Nijkerkers. Zo had Hercules, met name in de eerste helft, 4 honderd procent kansen om tot score te komen. Helaas stond het vizier van Tyrone Fonville, Tim Pieters, Lars Vermeulen en Rogier Benschop niet op scherp. Hoe het wel moest liet Sparta Nijkerk zien in de 4e en 11e minuut. Via Maurice de Ruijter kwam Sparta op voorsprong en aanvoerder Donny v.d. Wal verdubbelde de score tien minuten later.

In de tweede helft, na vele wisselingen aan beide kanten, kreeg Hercules weer de eerste en grootste kans. Lars Vermeulen kwam vrij voor doelman Beukers die redde met de voet. Halverwege de tweede helft schoot Sparta Nijkerk middels Ricardo Fransberg de wedstrijd in het slot.

Al met al weer een nuttige oefenwedstrijd waarin de selectie weer minuten kon maken. Komende week traint de selectie weer 3x en wacht op zondag een oefenduel tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Dit duel tegen de zondaghoofdklasser begint zondag op sportpark Voordorp om 12:00 uur

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down