Agenda

Hercules in regioderby op bezoek bij Hoogland

26 november 2021

Komende zondag reist de formatie van trainer René van der Kooij af naar Hoogland waar Hercules de plaatselijke v.v. treft. Voor Hercules altijd een stugge tegenstander zo is de afgelopen seizoenen gebleken toen de onderlinge duels in een gelijkspel eindigden. Hoogland met sterkhouders als voormalig Hercules speler, Oskar van Logtenstijn, Bas Wobbes en Ruud Vos hebben de ploeg op sleeptouw genomen na een zwakke start van de competitie. De ploeg van trainer, Roy Versluis heeft inmiddels uit 13 gespeelde wedstijden 15 punten vergaard en vertoeft in de middenmoot. Het verloor afgelopen zondag met 3-1 in Limburg van Groene Ster na een reeks van 3 overwinningen.

Hercules won afgelopen zondag overtuigend van hvv Hollandia en tankte vertrouwen na een matige serie wedstrijden. Bij Hercules zit Rogier Benschop zijn laatste wedstijd schorsing uit en kan trainer Van der Kooij voor de wedstrijd over een complete én fitte selectie beschikken.

De wedstrijd - helaas mag vanwege de Corona maatregelen ook bij deze regio derby weer geen publiek aanwezig zijn – die te volgen is op RTV Utrecht, begint zondag in Hoogland om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dave de Vries uit Amstelveen. Hij wordt in dit duel geassisteerd door de heren Linke en Noordhoek.

Copyright © 2023 USV Hercules
crosschevron-down